Wednesday, May 18, 2011

Rinduuu..

Rindu my hubby..
Rindu nk makan macam-macam...
Rindu umah puchong..
Rindu si Oren..
Rindu si Kelabu yg my hubby ckp dah berminggu-minggu x balik since aku balik kg berpantang..

hari ni hari ke 30 aku berpantang..
cuaca panas ni betul2 mengugat jiwa..
tgk ais boleh mencabar keimananku..
tp pantang tetap pantang..kena diturutkan..

sian my hubby..
sorg2 di puchong..
rindu ngn si Oren..dgrnye makin sihat..
si Kelabu pulak di manakah kamu??
sudah jumpa tuan baru kah??
baliklaa..sian si Oren..

kepulangan ku nanti bersama si Kecik ni..Wan Nur Nasryn Huda..
Sudah genap sebulan usianya..
sudah pandai cari2 ibu kalau dgr suara..
sudah pandai tengok orang..
boolat matanya..
rasa tak boleh berenggang dengan die..
ibu rindu sangat dkt nasryn..
cepat besar ye sayang...

3 comments:

akubiomed said...

Si Oren dan Si Kelabu itu kucing kah. Mungkin merajuk kerana kehilangan tuannya yang berpantang

Jue said...

yup akubiomed..skrg si Oren dah xde,dan si Kelabu sudah tidak mahu balik lg..sob sob..

deqlis said...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

Post a Comment